Hvad tilbyder vi

eksempler på OPgavetyper

Vi vil her beskrive nogle enkelte eksempler på opgaver som man kan løse ved hjælp af dronen. Dette kan være decideret dronefoto / luftfoto og dronevideo, men også andre opgaver, hvor man med fordel kan anvende drone. Der er naturligvis mange andre muligheder som vi ikke har taget med. Men har du nogle ideer og en opgave, er vi friske på at hjælpe med at finde en god løsning. 

Oppe e
dronefoto/video

Skal du sælge din ejendom kan en dronevideo og dronefoto / luftfoto give potentielle købere et godt billede af såvel bygning, som det omkringliggende område. Det kunne også være at du ønsker en præsentation af dit hus, sommerhus, gård, campingplads, firma, vognpark etc

Sankt Hans
fester/events

Få dokumenteret minderne fra store øjeblikke, fra en ny vinkel! Eksempler kunne være: familiefesten, firmaevents, sportsbegivenheden, foreningsarrangement etc.

Molle e
inspektion af strukturer

Dronefoto og dronevideo er et fremragende værktøj i forbindelse med inspektion af bygninger, master, vindmøller etc. hvor man hurtigt og sikkert kan undersøge selv svært tilgængelige strukturer. Dette gælder både i forbindelse med alm. vedligehold og ligeledes i forbindelse med eksempelvis stormskader eller andre uforudsete omstændigheder. Dronen sikrer en hurtig og effektiv inspektion, uden behov for stilladser/kraner og hvor der som regel ikke er behov for særlige sikkerhedsforanstaltninger .

Mark inspektion korn/raps
inspektion af arealer

Dronefoto / luftfoto og/eller Dronevideo kan være med til at give et godt overblik over større områder. Dette kunne eksempelvis være med til at vurdere gødskningsbehov på marker, dræningsbehov på marker, udbredelse af uønsket plantevækst på dyrkningsarealer etc.

bird s eye view drone footage drone shot  e
Kunst/kommerciel

I forbindelse med optagelser med kunstneriske/kommercielle formål kan dronen bidrage med et nyt perspektiv

Kunst Kilde e
Kreativ

Udover at man kan lege med perspektivet, er der ved kreative opgaver også mulighed for at skabe anderledes og spændende effekter

Hvorfor Altus Dronefoto

Vi er dedikerede til at levere det du har brug for. Både når opgaven er helt klar og også når du måske ikke har et helt klart billede af, hvad dette præcist er. Vi arbejder målrettet på at levere kvalitetsprodukter hver gang!

Hvad får du

Du vil møde koncentration, humør og fokus på dig og dine ønsker. Vi arbejder hårdt på at levere det produkt du efterspørger og har samtidig overskud til en kvik kommentar eller et skævt indfald