om altus Dronefoto

Baggrund

Med en baggrund som pilot og en interesse for foto og video,  var det et naturligt skridt at starte med at optage dronefoto / luftfoto og videoer, efter at have gennemført  uddannelsen som dronefører. 
Erfaringen fra flyvning betyder samtidig et godt blik for de særlige mulighederne, det giver at anvende en flyvende platform til sit kamera. Samtidig er der en tæt sammenhæng mellem dronefoto og luftfoto, som udføres med fly. Dronefoto er reelt luftfoto, men udføres bare med mindre “fly”.
Det er altid spændende at se tingene fra et nyt perspektiv og samtidig en stor udfordring at være med til at vise verden fra en anderledes vinkel. Det giver herudover mange nye oplevelser og indtryk fra såvel natur, som urbane miljøer. 

mission  e

Geografi

Fra udgangspunktet lidt syd for Aalborg betragter vi i særlig grad hele Nordjylland og Midtjylland som vores naturlige hjemmebane. Vi har naturligvis i særlig grad et godt kendskab til lokalområdet i/omkring Himmerland og kan informere om de bedste løsninger i forbindelse med optagelser. Er der behov for at finde en specifik lokation til en optagelse, har vi mulighed for at rådgive om egnede steder.
Vi ønsker ikke at begrænse os og udfører naturligvis opgaver over hele landet. 

Mission

Vi lægger vægt på at være en troværdig samarbejdspartner og sætter en ære i at levere kvalitetsprodukter, hver gang. Vi er som nævnt uddannede dronepiloter / droneoperatører med erfaring indenfor dronefoto, dronevideo, droneinspektion, luftfoto etc. Vi er samtidig passionerede omkring det vi gør, ikke kun som erhverv, men også som en interesse vi brænder for. Skulle i, mod forventning, ikke være tilfredse med resultatet, lover vi at vi gør alt hvad vi kan, for at finde en god løsning.

Kerneværdier